Chalet Rosenegg beschikt over appartementen van 2 tot maar liefst 14 personen en heeft daarmee voor vrijwel elke doelgroep een geschikt appartement.


Op de begane grond vind u appartement nr. 1. Dit is een 10 persoonsappartement met 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer en een ruime woon/leefkeuken met alle benodigde apparatuur zoals afwasmachine en magnetron. 

Voor een vergrote plattegrond; klik op de afbeeldingOp de gehele eerste etage bevind zich appartement nr. 6. Dit is een 200 m² groot appartement dat geschikt is voor 14 personen. In dit appartement treft U naast een grote woonkeuken een ruime zitkamer met luxe slaapbank en extra kitchenette, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een toilet op de gang.

Voor een vergrote plattegrond; klik op de afbeelding

Dit appartement beschikt over een balkons zowel aan de voor- als aan de achterzijde


De tweede etage bestaat uit appartementen nr. 7 en nr. 8. Dit zijn 2 identieke Appartementen met 1 slaapkamer en woonkeuken met slaapbank voor maximaal 2 volwassenen en twee kinderen.

Voor een vergrote plattegrond; klik op de afbeelding

En uit appartement nr. 9. Dit is een gezellig 6 persoonsappartement met 2 slaapkamers die beide over een eigen badkamer beschikken en een knusse woonkeuken in het midden.

Alle appartementen op deze etage beschikken over een balkon.
Voor een vergrote plattegrond; klik op de afbeelding

Chalet Rosenegg Rosenegg 68 6391 Fieberbrunn 0043 5354 56133 / 0043 664 7300 1714 info@haustyrol.eu

Weerbericht

Het weer voor Fieberbrunn